Stockholms Studenters IF är, precis som namnet anger, en idrottsförening för Stockholms studenter och även om alla över 16 år är välkomna att träna med oss så ligger studentidrotten oss extra varmt om hjärtat. Vi är strategiskt lokaliserade nära campus och strävar efter att vara förstahandsvalet inom idrott för dig som är student. Detta medför att vi självklart har kraftigt rabatterade priser på våra kort för studenter i vårt närområde.

● SU studenter  – Alla studenter och studerande vid Stockholms universitet som kan visa upp giltig studentlegitimation får rabatt på vårt träningskort.

● Studenter  – Alla studenter och studerande som kan visa upp giltig studentlegitimation får rabatt på vårt träningskort.

● Övriga – Betalar fullpris.

För att snabbt ta del av alla våra nyheter och specialerbjudanden får du gärna anmäla dig till vårat nyhetsbrev!

STUDENTERBJUDANDE

Gå All-In för bara 1195 kr

Bli medlem nu och betala endast 1195kr för fri tillgång till över 30 idrotter. Träningskortet är giltigt till och med 17/1!

Erbjudandet gäller fram till 31/10-20.*

* Ordinarie pris 1895 kr. Gäller endast studenter vid SU.

Köp SSIF All-In!

STUDENTERBJUDANDE

Gå All-In för bara 1195 kr

Bli medlem nu och betala endast 1195 kr för fri tillgång till över 30 idrotter. Träningskortet är giltigt fram till och med 17/1-21.Erbjudandet gäller fram till 31/10-20.*

* Ordinarie pris 1895 kr. Gäller endast studenter vid SU.

Vad är SSIF All-In

SSIF All-In är vårat multikort där man varje vecka väljer fritt bland instruktörsledda pass i över 30 idrotter.

Med SSIF All-In kan man träna hur mycket man vill och inom vilken idrott man vill.

För dig som är nybörjare finns pass på grundnivå och för dig som har tidigare erfarenhet inom en sport finns avancerade pass på olika nivåer.