Project Description

Ingår i SSIF All-In och SSIF Studio

Cardio circuit är till för dig som vill bygga upp din kondition i grupp. Med en stor dos laganda tränar vi cirkelträning med fokus på kondition, koordination, och balans. Under 30 eller 45 minuter är ledorden intensitet, variation och inspiration. 

Cardio circuit är till för dig som gillar att träna allsidig kondition som cirkelträning. Med en stor dos laganda tränar vi kondition, rörlighet, koordination och balans. Under passet är ledorden variation och inspiration. Träningen innefattar en hel del övningar med kroppsvikt.

Träningen består av cirkelträning, olika stationer som utmanar vår kondition och styrka. Passet kan köras på alla nivåer, det finns alltid enklare och mer avancerade rörelser.

Träningen kräver ingen förkunskap, men håller en hög intensitetsnivå. Passet passar dig som vill bygga upp en vardagsstyrka.

Under passet kommer du att använda både kroppsvikt samt viktplattor. Jämfört med BodyCircuit är CardioCircuits övningar mer intensiva. Den enda gången pulsen har möjlighet att gå ner är sekunderna där du byter från en station till en annan.

Onsdagar kl 07:30-08:00, Frescati Sports Center – SSIF Studio

Cardio circuit ingår i SSIF All-In och SSIF Studio.

Anmälan till passen öppnar 1 vecka innan träningstiden.

Du kan anmäla dig här på hemsidan, eller via appen (släpps under september).

Om du får förhinder ser vi helst att du bokar av 24h innan passet med senast 3 h innan.

Vid upprepad oanmäld frånvaro låses kortet för anmälan.