Project Description

This class introduces you to gymnastics. You get to test what your body is able to do and hopefully get to try something new every week. With help from our instructors you will leave every training with a smile.   

Join this class and functional gymnastics for a few weeks and then you will able to advance quickly. 

Träningen består av uppvärmning, stretching, styrka och att plocka fram eller undan redskap. Klä dig i mjuka kläder som medger rörlighet och var medveten om att mycket av träningen sker barfota. Omklädningsrum med dusch och bastu finns i lokalerna. Passen är i vanlig ordning blandade med både tjejer och killar. Vår träning är riktad till vuxna, vare sig de är studenter eller inte, men alla över 18 år är välkomna och universitetsstudenter har rabatt.

Det här är passet för dig som vill testa på, är intresserad och vill lära dig grunderna inom gymnastik. Vi tränar på gymnastiska rörelser, så som kullerbyttor framåt och bakåt, hjulningar, handstående mot vägg, ljushopp, krysshopp, kullerbytta och volt på trampett.

Gymnastics at SSIF has previously gained much inspiration from the teamgymnastics, which we will continue to do.

Vårt huvudfokus är grunden inom gymnastik, såsom hur man gör en kullerbytta, handstående och kullerbytta. Men man får även möjligheten att testa trampett och matta. Vi gör höga hopp, volter till rygg eller stående, och försöker oss på hjulningar eller rondater med fart.

Instruktören är ansvarig för att bedöma när du är redo att gå vidare till våra avancerade träningar.

Previous knowledge: No previous experience required