Nyheter

Nyheter2019-06-25T13:31:22+00:00

Dechargemöte

Nu närmar sig årets dechargemöte. Torsdag 26/10 kl 17:30 samlas vi i sammanträdesrummet på Frescati Sports Center.

Vid mötet behandlas föreningens verksamhetsberättelse och årsredovsining med tillhörande beviljande av ansvarsfrihet och det förrättas val av revisorer samt eventuella fyllnadsval till styrelse och valberedning. Alla medlemmar som har betalat medlemsavgift för verksamhetsåret 2019/2020 är röstberättigade. För att kunna utnyttja din rösträtt vid detta möte behöver du dock anmäla din närvaro senast 19 september genom att mejla ditt namn till info@stockholmsstudentersif.se

Dagordning och övriga handlingar anslås på föreningens här senast en vecka före mötet.

 

Vi släpper en nybörjarkurs i simning

Nu släpper vi en kurs för nybörjare i simning. Under åtta tillfällen får du som aldrig blivit bekväm i vatten chansen att lära sig simma från grunden. Våra erfarna instruktörer guidar dig genom övningar i vattenvana och teknik.

LÄS MER HÄR

Intervju med SAIF kring vårt nya koncept med multikort!

SAIF Sveriges akademiska idrottsförbund har intervjuat vår kommunikatör Hanna kring fördelar och nackdelar med att lansera ett helt nytt koncept.

LÄS HELA INTERVJUN HÄR

Nu öppnar bokningen!

Nu lanserar vi äntligen vårt nya bokningssystem! Nu kan man äntligen boka höstens träningspass. Vi är väldigt glada att terminsstarten snart är här och att vi har så mycket roliga nyheter den här hösten! Helt nytt i föreningen är vår stora satsning på gruppträning, något som länge varit efterfrågat. Från och med v 36 kommer man kunna träna Les Mills-pass och dans i vår rymliga gruppträningssal, SSIF Studio.

Du hittar bokningen HÄR 

Vi söker nya gruppträningsinstruktörer till höstens stora satsning

Till hösten expanderar vi vårt utbud av gruppträningspass och ansluter oss samtidigt till Les Mills. Vi söker dig som är en energisk och inspirerande instruktör som älskar att sprida träningsglädje. Om det här stämmer in på dig så tveka inte att kontakta oss! För rätt person bekostar vi gärna utbildning. jobb@stockholmsstudentersif.se

Träna Les Mills med oss!

Till hösten ansluter vi oss till världens största grupptränings community Les Mills. Vi kommer att göra en storsatsning på gruppträning och bland annat erbjuda populära klasser som Body Balance, Body pump, Zumba, Sha´bam, CXWORX m. fl. Hoppas att ni hänger med!