Projektbeskrivning

Ingår i SSIF All-In

Bordtennis är en av våra klassiska idrotter, som vuxit stadigt i popularitet de senaste åren. Bollar ingår i deltagaravgiften och det finns även möjlighet att låna racket.

Klä dig i mjuka kläder som medger rörlighet och gympaskor som inte har svart sula. Omklädningsrum med dusch och bastu finns i lokalerna. Passen är i vanlig ordning blandade med både tjejer och killar. Vår träning är riktad till vuxna, vare sig de är studenter eller inte, men alla över 18 år är välkomna och universitetsstudenter har rabatt. Vi bedriver ingen tävlingsverksamhet.

Steg 1 är för dig som aldrig spelat bordtennis tidigare eller dig som bara spelat i olika sociala sammanhang, och nu vill lära dig tekniken från grunden.

Förkunskaper: Inga förkunskaper krävs

Denna nivå är för dig som spelat bordtennis tidigare och lärt dig grunderna i tekniken, och nu vill utvecklas som spelare. För att passa i gruppen bör du medvetet kunna placera bollen där du vill. Skillnaden mellan steg 2 och steg 3 är att steg 2 har ett lugnare matchtempo och fokuserar mer på fortsatt inlärning av teknik.

Denna nivå är för dig som spelat mycket bordtennis i organiserad form tidigare och har god kunskap i både teknik och matchspel. För att passa i gruppen ska du kunna placera samt skruva bollen och hålla igång ett spel med högt tempo.

Aktuella tider i appen

För att kunna anmäla dig till passen måste du ha köpt träningskortet SSIF All-In.

Anmälan till passen öppnar 1 vecka innan träningstiden.

Du kan anmäla dig här på hemsidan eller via appen SSIF.

Om du får förhinder måste du avboka dig från passet, senast 2 timmar innan.

Nivåer över Steg 1 är låsta tills dess att förkunskapskrav intygats. Maila oss på kansliet eller prata med instruktören på Steg 1.

Vid upprepad oanmäld frånvaro låses kortet för anmälan.