Projektbeskrivning

Detta pass är för dig som klarar avancerade gymnastiska övningar. Du får testa vad din kropp klarar av och får chansen att finslipa din teknik. Med hjälp av våra peppade instruktörer kommer du att gå ifrån träningen med ett leende.   

Fokus ligger på truppgymnastik och vi övar framförallt på trampett och airfloor. 

Träningen består av uppvärmning, stretching, styrka och att plocka fram eller undan redskap. Klä dig i mjuka kläder som medger rörlighet och var medveten om att mycket av träningen sker barfota. Omklädningsrum med dusch och bastu finns i lokalerna. Passen är i vanlig ordning blandade med både tjejer och killar. Vår träning är riktad till vuxna, vare sig de är studenter eller inte, men alla över 18 år är välkomna och universitetsstudenter har rabatt.

Det här är passet för dig som tränat eller tränar avancerad gymnastik sen tidigare. Vi tränar på serier på matta, airfloor och trampett med inspiration från truppgymnastiken.

Instruktörena på plats är ansvariga för att bedöma om du är behörig till de avancerade träningarna.

Förkunskaper: Du ska känna dig trygg med att göra enklare serier. Kunna handvolt, frivolt, rondat flickis, ha god balans i handstående och tidigare erfarenhet av att träna på trampett och airfloor.