Project Description

Ingår i SSIF All-In

Vi erbjuder motiverande löpträningar i den vackra miljön på Norra Djurgården. I sällskap med andra får du engagerad hjälp av våra tränare att utveckla teknik och kondition under en timmes varierad träning. Vi springer i blandad terräng på olika sträckor kring Frescati och Brunnsviken.

Vi ses tre gånger i veckan utanför Frescati Sports Center och tränar omväxlande pass med fokus på teknik, distans, intervall och backträning. Alla nivåer tränar liknande moment men gruppindelningen avgör hur intensiv timmen blir. Tillgång till dusch, omklädningsrum, bastu och förvaringsskåp i Frescati Sports Center ingår i deltagaravgiften (medtag eget lås).

Passen är i vanlig ordning blandade med både tjejer och killar. Vår träning är riktad till vuxna, vare sig de är studenter eller inte, men alla över 16 år är välkomna och universitetsstudenter har rabatt. Vi bedriver ingen tävlingsverksamhet.

Anmälan till passen öppnar 1 vecka innan träningstiden.

Du kan anmäla dig här, eller via appen.

Om du får förhinder ser vi helst att du bokar av 24h innan passet.

Nivåer över Steg 1 är låsta av säkerhetsskäl tills dess att förkunskapskrav intygats. Maila oss på kansliet eller prata med instruktören på Steg 1.

Vid upprepad oanmäld frånvaro låses kortet för anmälan.