Project Description

Äntligen kan vi erbjuda coaching av en erfaren PT i små grupper. Small Group Get Started är för dig som vill komma igång med din träning och hitta motivationen att fortsätta på egen hand.

Nu kan vi äntligen erbjuda Small Group Training med PT för dig som vill få en kickstart med träningen eller du som vill testa nya spännande tekniker och utmaningar. Vi ses i grupper om max 8 pers i Frescati Sports Center. Tillsammans med en erfaren PT får du personlig coaching under 55 min.

Small group – Get Started är till för dig som vill komma igång med din träning. Du tränar i mindre grupp om max 8 personer tillsammans med en högutbildad coach som strävar efter att du ska nå dina mål. Det är en inspirerande klass där du får lära dig att använda och behärska din egen kropp. Med funktionella övningar får du lära dig övningar som är fysiskt och mentalt utmanande – din personliga tränare guidar dig i styrke- och konditionsmoment och ger dig en verktygslåda för att du ska kunna fortsätta träna på egen hand.

Förkunskaper: Inga förkunskaper krävs

Tisdagar 13:15-14:10

Frescati Sports Center, SSIF Studio

PT – Get Started ingår ikonceptet SSIF Small Group och du anmäler dig här.