Project Description

Ingår i SSIF All-In

Dans är en urgammal källa till glädje och utan att du märker det hinner kroppen få en riktig genomkörare.I streetdance inspireras vi av moderna koreografier och dansar till de senaste hitsen!

Streetdance är ett brett begrepp inom dansen, inriktningen för våra grupper är kommersiell streetdance – som man kan beskriva som en nyare form av streetdance där man har ännu mer fokus på att dansa till musiken. Kommersiell streetdance är den dansstil som man idag oftast ser i musikvideos och hos bakgrundsdansare till stora artister. Vi kommer att dansa mycket till modern pop- och hiphopmusik.

Passen är blandade med både tjejer och killar. Omklädningsrum med dusch och bastu finns i lokalerna. Vår träning är riktad till vuxna, vare sig de är studenter eller inte, men alla över 16 år är välkomna och universitetsstudenter har rabatt. Vi bedriver ingen tävlingsverksamhet.

Steg 1

I denna grupp börjar vi från grunderna och jobbar oss fram i ett lugnt tempo anpassat efter gruppens förutsättningar. Denna grupp passar dig som vill nöta stegen flera gånger innan vi går vidare.

Steg 2

Denna grupp passar både för dig som dansat förut och dig som inte har tidigare erfarenhet. Skillnaden mellan denna grupp och steg 1 är att vi går snabbare fram i koreografin i denna grupp. Du som tycker det är tråkigt att nöta samma steg flera gånger kommer passa på denna nivå.

Steg 1

Street: Måndagar kl 18:00-18:55, GIH, Dansstudion

Steg 2

Street: Måndagar kl 19:00-19:55, GIH, Dansstudion

Anmälan till passen öppnar 1 vecka innan träningstiden.

Du kan anmäla dig här, eller via appen.

Om du får förhinder ser vi helst att du bokar av 24h innan passet.

Vid upprepad oanmäld frånvaro låses kortet för anmälan.