Vi är en organisation i tillväxt och söker därför ständigt flera ledare. Vi tar gärna emot spontanansökningar, så vänta inte med att kontakta oss! Du tycker att det är kul med träning och stimuleras av att dela med dig av dina kunskaper till andra. Du kan prata både svenska och engelska flytande och brinner för din idrott.

Vi söker dig som är:

Military training

Nu söker vi en instruktör som vill starta upp Military Training tillsammans med oss. Vi söker dig som har officersexamen, är soldat, kadett eller har motsvarande kunskaper och erfarenheter. Vi förutsätter att du har erfarenhet av träning inom militären och/eller är utbildad inom Military Training. Du tycker det är kul med gruppträning och stimuleras av att leda gruppen och dela med dig av dina kunskaper till andra. Träningarna är två kvällar i veckan, dag och tid är ej satta utan kan anpassas efter din tillgänglighet. Första träningen är i början av september. Det finns tillgång till omklädningsrum i Frescati Sports Center (t-bana Universitetet) så träningen kommer ske i anknytning till området.

Löpning

Nu söker vi instruktörer till våra populära löpgrupper. Vi söker dig som har god erfarenhet av löpning och löpskolning. Du tycker det är kul med träning och stimuleras av att dela med dig av dina kunskaper till andra. Vi ser gärna att du har genomgått någon ledarutbildning eller har erfarenhet av ledarrollen sedan tidigare. Vi tar tillsammans fram ett upplägg som du sedan självständigt instruerar med varierade övningar. Eftersom vi har många utbytesstudenter i vår verksamhet bör du kunna prata både svenska och engelska flytande.

Träningarna är tre dagar i veckan, dag och tid kan anpassas efter dina förutsättningar. Det finns tillgång till omklädningsrum i Stockholm Sports Center (t-bana Universitetet) så träningen kommer ske i anknytning till området. Det är fördelaktigt om du har kännedom om området men inte ett krav. Det kommer finnas tre grupper, en som fokuserar mest på teknik och två som fokuserar mest på kondition. Vi söker instruktörer till alla tre.

Dans

Vi söker instruktörer i jazzdans och streetdance. Även i Afro och Zumba letar vi efter dig med mycket dansglädje och rytm och som gillar att dela den känslan med gruppen.

Gruppträning och Les Mills

Under hösten tar vi in gruppträning som en del av vårt träningskoncept och blir då del av världens största grupptränings community, Les Mills. Vi söker dig som har erfarenhet av att instruera träningsgrupper och älskar ditt jobb. Till rätt person erbjuder vi gärna utbildning för att bli certifierad instruktör.

  • Functional strength
  • Zumba
  • Cxworx
  • Kickboxning
  • Bodypump
  • Afro

Akrobatik & gymnastik

Vi söker dig som antingen har Steg 2 licenser i trampett och/eller tumbling – eller dig som har lång erfarenhet inom akrobatik, främst golvakrobatik.
Se hela annonsen här

Simhopp

Vill du leda en vuxengrupp för nybörjare i simhopp? Träningarna är en dag i veckan, tisdagar klockan 19.30-21.00 på Eriksdalsbadet. Vi letar efter en tredje tränare som kan komplettera vårt tränarteam.
Se hela annonsen här

Vi erbjuder:

  • Arvoderade uppdrag

  • Fri träning

  • Inspiration och kompetensutveckling

  • Träningsglädje