Projektbeskrivning

Ingår i SSIF All-In

SUMMER COURSE available during summer 2021

Badminton är idrotten som passar alla! Träna kondition, teknik och matchspel tillsammans med andra på samma nivå! Vi erbjuder träning för nybörjare med genomgång av slag och roliga övningar. Vi har även  avancerade grupper med mer intensivt spel och teknikövningar för de som är lite mer erfarna badmintonspelare.

Vid varje träningstillfälle övar vi på nya tekniska moment och implementerar dessa i spelet. Bollar ingår i deltagaravgiften och det finns även möjlighet att låna racket. För Grundnivå använder vi plastbollar medan Avancerade spelare har möjlighet att använda fjäderbollar.

För att se ett uppdaterat schema för badminton, se i vår app. För att spela badminton med SSIF behövs ett aktivt träningskort SSIF ALL IN, samt ett aktivt medlemskap.

Klä dig i mjuka kläder som medger rörlighet och gympaskor som inte har svart sula. Omklädningsrum med dusch och bastu finns i lokalerna. Passen är i vanlig ordning blandade med både tjejer och killar. Vår träning är riktad till vuxna, vare sig de är studenter eller inte, men alla över 18 år är välkomna och universitetsstudenter har rabatt. Vi bedriver ingen tävlingsverksamhet.

Kom ihåg att du som är medlem i studentkåren på SU kan träna gratis på Drop In tider. För att utnyttja detta, visa upp ditt kårleg i receptionen på Frescati Sports center. ALLA spelare måste vara kårmedlemmar för att banhyran ska bli gratis. Man kan inte boka en gratis bana i förväg och Drop- In tiderna släpps 15 minuter innan varje heltimme, men man kan i förväg kolla bokningsläget HÄR.

För att träna badminton hos SSIF behövs ett SSIF All In träningskort, det köper du här

Bokning av pass sker i SSIFs app.

Interested in joining a Badminton course during summer ?

Book here: ssif.brponline.se

Courses are 6 weeks long – different levels available.