Project Description

Ingår i SSIF All-In

Bordtennis är en av våra klassiska idrotter, som vuxit stadigt i popularitet de senaste åren. Bollar ingår i deltagaravgiften och det finns även möjlighet att låna racket.

Vi spelar till hösten i Hall 1 på GIH, måndagar och torsdagar. Träningarna är alltid instruktörsledda och indelade i 3 nivåer där två alltid spelar parallellt. Bollar och racket finns att låna på plats. Du bokar tiderna i appen.

Kom ihåg att du som är medlem i studentkåren på SU kan träna gratis på Drop In tider på Frescati Sports Center. För att utnyttja detta, visa upp ditt kårleg i receptionen på Frescati Sports center. ALLA spelare måste vara kårmedlemmar för att banhyran ska bli gratis. Man kan inte boka en gratis bana i förväg och Drop-In tiderna släpps 15 minuter innan varje heltimme, men man kan i förväg kolla bokningsläget HÄR.

Klä dig i mjuka kläder som medger rörlighet och gympaskor som inte har svart sula. Omklädningsrum med dusch och bastu finns i lokalerna. Passen är i vanlig ordning blandade med både tjejer och killar. Vår träning är riktad till vuxna, vare sig de är studenter eller inte, men alla över 18 år är välkomna och universitetsstudenter har rabatt. Vi bedriver ingen tävlingsverksamhet.

För att kunna anmäla dig till passen måste du ha köpt träningskortet SSIF All-In.

Anmälan till passen öppnar 1 vecka innan träningstiden.

Du kan anmäla dig här på hemsidan eller via appen SSIF.

Om du får förhinder måste du avboka dig från passet, senast 2 timmar innan.

Nivåer över Steg 1 är låsta tills dess att förkunskapskrav intygats. Maila oss på kansliet eller prata med instruktören på Steg 1.

Vid upprepad oanmäld frånvaro låses kortet för anmälan.