Project Description

Ingår i SSIF All-In

Dans är en urgammal källa till glädje och utan att du märker det hinner kroppen få en riktig genomkörare.
Just nu har vi träningar i  jazzdans. Var beredd på att använda hela kroppen och lära dig att utöka rörlighet på delar av kroppen med rörelser som du kanske normalt inte skulle använda till vardags!

Jazzdans är något man ofta ser på scen i musikaler, revyer och klassiska filmer. Precis som många andra genrer inom dans är jazzdans en stil som växt fram genom åren och som nu har flera inriktningar. Vi tränar olika teknikmoment för att sedan kunna skapa olika kombinationer och koreografier.

Passen är blandade med både tjejer och killar. Omklädningsrum med dusch och bastu finns i lokalerna. Vår träning är riktad till vuxna, vare sig de är studenter eller inte, men alla över 16 år är välkomna och universitetsstudenter har rabatt. Vi bedriver ingen tävlingsverksamhet.

Jazz Steg 1

I denna grupp börjar vi från grunderna och jobbar oss fram i ett lugnt tempo anpassat efter gruppens förutsättningar. Inga förkunskaper krävs.

Jazz Steg 2

I denna grupp börjar vi från grunderna och jobbar oss fram i ett lugnt tempo anpassat efter gruppens förutsättningar. Nivån är anpassad både för dig som aldrig dansat tidigare och du som redan har provat att dansa jazzdans och/eller annan dans tidigare. Skillnaden mellan denna nivå och nästa är att man lägger mer tid på att gå igenom stegen noggrant och ger tid till att lära sig allt innan man går vidare.

Steg 1

Onsdagar kl 19:00-19:55, GIH, Dansstudion

Steg 2

Onsdagar kl 18:00-18:55, GIH, Dansstudion

Anmälan till passen öppnar 1 vecka innan träningstiden.

Du kan anmäla dig här, eller via appen.

Om du får förhinder ser vi helst att du bokar av 24h innan passet.

Vid upprepad oanmäld frånvaro låses kortet för anmälan.