Som SU-anställd får du 700 kr rabatt på SSIF All-In!*

Träna obegränsat och välj bland över 30 idrottsformer.

Badminton Fotboll Yoga Löpning Simhopp Innebandy Basket Dans Kickboxning Volleyboll Bordtennis Les Mills Skridskor Fäktning Längdskidor Gymnastik

Alltid instruktörsledd träning i nivåer som passar både nybörjare och erfarna idrottare. 

*När du registrerat dig som SU-anställd i vårt medlemssystem genom att köpa “träningskortet för SU anställda” får du automatiskt tillgång till det rabatterade priset på vårt övriga träningsutbud när du loggar in i systemet nästa gång. Kan inte kombineras med andra rabatter.

Få tillgång till gratis gruppträningspass

Du som är anställd vid SU får tillgång till bokningen av 20 gruppträningspass i veckan genom att registrera dig för ett gratis träningskort “SU-anställda” i vårt anmälningssystem. När du gjort detta kontrolleras dina medlemsuppgifter mot SU:s anställningslogg och om vi har några frågor kontaktar vi dig via mail. Träningskortet för SU-anställda ger rättigheter att boka de gruppträningspass som ingår ur vårat ordinarie utbud. För schema se nedan.

Information om passen

Terminen startar 2/9 (v 36) och avslutas 20/12 (v 50). Anmälan sker via inlogg i anmälningssystemet eller via SSIF appen som släpps för i-phone och android i slutet på Augusti.

Passet i Afro är ersatt med Modern dans

En perfekt blandning mellan yoga, tai chi och pilates som bygger upp din funktionella styrka, ökar din rörlighet och lämnar dig i harmoni och balans. Passar all oavsett träningsbakgrund.

Detta pass gör det enkelt för dig att komma igång med styrketräningen och de effektiva övningarna gör att du snabbt märker resultat. Perfekt för både män och kvinnor som vill träna igenom kroppen på en timme.

Coreträning, altlså ett perfekt pass för att få en vältränad mag- och ryggmuskulatur. Genom dynamisk träning med gummiband och vikter för mage, säte och rygg kommer detta pass få dig att känna dig starkare i vardagen.

Uppbyggt för att utmana dig. Passen ser olika ut varje gång för att göra din kropp starkare.

Ett pass som är inspirerat av boxning och kampsport. Du slår mot mitsar och lär dig både slag och sparktenkniker. Anpassat till alla, oavsett nivå. Perfekt för dig som vill få utlopp för inre frustration.

Enkla och heta dansmoves som passar alla. Rolig och beroendeframkallande dansträning till en energigivande mix av den senaste musiken.

Ett roligt och funktionellt träningspass som effektivt kombinerar styrka, kondition och bålträning med hjälp av gummiband och viktplattor. Du kommer utmana din energi, styrka , balans och flexibilitet.

Ett dynamiskt yogapass som fokuserar på andning, styrka, rörlighet och balans. Du rör dig tillsammans med dina andetag.

Yoga för nybörjare. Instruktören visar och lär dig hur du ska lyssna på din kropp och kontrollera din andning. Under klassen kommer du att uppnå mindfulness.