SSIF All-In fr 295 kr/mån eller köp till SSIF Studio för endast 150kr/mån och få tillgång till gruppträning både kvällar och helger hela året!*

Specialerbjudande för SU-anställda.

Alltid instruktörsledd träning i nivåer som passar både nybörjare och erfarna idrottare. 

*Registrera dig först som SU-anställd i vårt medlemssystem genom att köpa “träning för SU anställda” sen kan du utnyttja det rabatterade priset på vårt övriga träningsutbud vid nästa köp. Kan inte kombineras med andra rabatter.

Få tillgång till gratis gruppträningspass

Du som är anställd vid SU får tillgång till bokningen av 20 gruppträningspass i veckan genom att registrera dig för ett gratis träningskort “Träning för SU-anställda” i vårt anmälningssystem, du hittar registreringen under “Träningskort”. När du gjort detta kontrolleras dina medlemsuppgifter mot SU:s anställningslogg och om vi har några frågor kontaktar vi dig via mail. Träningskortet för SU-anställda ger rättigheter att boka de gruppträningspass som ingår ur vårat ordinarie utbud.

För schema se nedan.

Registrera dig här för att kunna boka passen!

Anmälningssida öppnas i ett separat fönster

Information om passen

Terminen startar 2/9 (v 36) och avslutas 20/12 (v 50). Schema och beskrivning av de olika passen hittar du här nedanför. Bokning av pass sker via inlogg i anmälningssystemet eller via SSIF appen som kan laddas ned via länkarna nedan.

Ett energifyllt LesMills pass där kondition är i fokus. Passet är perfekt för dig som vill gillar att träna hela kroppen effektivt.

En perfekt blandning mellan yoga, tai chi och pilates som bygger upp din funktionella styrka, ökar din rörlighet och lämnar dig i harmoni och balans. Passar all oavsett träningsbakgrund.

Cirkelträning uppbyggd för att utmana dig. Passen ser olika ut varje gång för att göra din kropp starkare.

Kampsportsinspirerat inspirerat konditionspass med slag och sparkar.

Danspass med modern musik inspirerad av koreografier inom street, hip hop och modern dans.

Detta pass gör det enkelt för dig att komma igång med styrketräningen och de effektiva övningarna gör att du snabbt märker resultat. Perfekt för både män och kvinnor som vill träna igenom kroppen på en timme.

Cirkelträning som bygger upp din kondition.

Coreträning, altlså ett perfekt pass för att få en vältränad mag- och ryggmuskulatur. Genom dynamisk träning med gummiband och vikter för mage, säte och rygg kommer detta pass få dig att känna dig starkare i vardagen.

Du får möjlighet att utveckla fysiska och danstekniska kunskaper men även den kroppsmedvetenhet som krävs för att artikulera och uttrycka dig genom rörelse. Dansen varierar från stora till detaljerade rörelser där du får lära dig olika uttryckssätt.

Rörlighetsträning med fokus på bålstyrka

Ett roligt och funktionellt träningspass som effektivt kombinerar styrka, kondition och bålträning med hjälp av gummiband och viktplattor. Du kommer utmana din energi, styrka , balans och flexibilitet.

Ett dynamiskt yogapass som fokuserar på andning, styrka, rörlighet och balans. Du rör dig tillsammans med dina andetag.

Dansglädje till latinoinspirerade toner.