Få tillgång till gratis gruppträningspass

Du som är anställd vid SU får tillgång till 20 gruppträningspass i veckan genom att registrera dig för ett gratis träningskort “Träning för SU-anställda” i vårt anmälningssystem. I appen hittar du hittar registreringen under “Träningskort” och kategori Personal. När du gjort detta kontrolleras dina medlemsuppgifter mot SU:s anställningslogg och om vi har några frågor kontaktar vi dig via mail. Träningskortet för SU-anställda ger rättigheter att boka gruppträningspass enligt schemat nedan.

Om du även vill ha tillgång till våra övriga träningspass har du som SU-personal möjlighet att köpa till full access till antingen SSIF All-In eller SSIF Studio till ett rabatterat pris.

Registrera dig här för att kunna boka passen!

Anmälningssida öppnas i ett separat fönster

Köp SSIF All-In fr 295 kr/mån eller SSIF Studio för 150kr/mån och få tillgång till träning både kvällar och helger hela året!*

*Registrera dig först som SU-anställd i vårt medlemssystem genom att köpa “träning för SU anställda” så ser du automatiskt det rabatterade priset på vårt övriga träningsutbud vid nästa inlogg. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter.

Information om passen

Schema och beskrivning av de olika passen hittar du här nedanför. Bokning av pass sker via inlogg i anmälningssystemet eller via SSIF appen som kan laddas ned via länkarna nedan. Kom ihåg att appen även krävs för incheckning på passen!

Ett energifyllt LesMills pass där kondition är i fokus. Passet är perfekt för dig som vill gillar att träna hela kroppen effektivt.

En perfekt blandning mellan yoga, tai chi och pilates som bygger upp din funktionella styrka, ökar din rörlighet och lämnar dig i harmoni och balans. Passar all oavsett träningsbakgrund.

Cirkelträning uppbyggd för att utmana dig. Passen ser olika ut varje gång för att göra din kropp starkare.

Kampsportsinspirerat inspirerat konditionspass med slag och sparkar.

Danspass med modern musik inspirerad av koreografier inom street, hip hop och modern dans.

Detta pass gör det enkelt för dig att komma igång med styrketräningen och de effektiva övningarna gör att du snabbt märker resultat. Perfekt för både män och kvinnor som vill träna igenom kroppen på en timme.

Cirkelträning som bygger upp din kondition.

Coreträning, altlså ett perfekt pass för att få en vältränad mag- och ryggmuskulatur. Genom dynamisk träning med gummiband och vikter för mage, säte och rygg kommer detta pass få dig att känna dig starkare i vardagen.

Du får möjlighet att utveckla fysiska och danstekniska kunskaper men även den kroppsmedvetenhet som krävs för att artikulera och uttrycka dig genom rörelse. Dansen varierar från stora till detaljerade rörelser där du får lära dig olika uttryckssätt.

Rörlighetsträning med fokus på bålstyrka

Ett roligt och funktionellt träningspass som effektivt kombinerar styrka, kondition och bålträning med hjälp av gummiband och viktplattor. Du kommer utmana din energi, styrka , balans och flexibilitet.

Ett dynamiskt yogapass som fokuserar på andning, styrka, rörlighet och balans. Du rör dig tillsammans med dina andetag. Måndagar är fokus på lugn yin yoga och Torsdagar en blandning av tekniker från Hatha och Vinyasa.

Dansglädje till latinoinspirerade toner.

VT 20