Projektbeskrivning

Ingår i SSIF All-In

Innebandyn hos Stockholms Studenters IF har funnits med länge och har sedan start varit en mycket populär idrott. De flesta grupperna är öppna för alla utan krav på tidigare erfarenhet eller att du redan måste ha ett lag med lagkamrater.

Klubbor finns att låna.

Passen är i vanlig ordning blandade med både tjejer och killar. Vår träning är riktad till vuxna, vare sig de är studenter eller inte, men alla över 18 år är välkomna och universitetsstudenter har rabatt. Vi bedriver ingen tävlingsverksamhet.

Teknikträning

Den här gruppen är för dig som vill testa på innebandy eller som spelat några gånger förut men vill lära dig sporten från grunden. På träningen får du dels teknikövningar samt matchspel för att öva på alla delar av sporten.

Matchspel

Matchspel för dig som gillar att spela en av våra roligaste idrotter! Innebandy spelas 5 mot 5 om gruppen är full och är både intensivt och lekfullt. Här är alla välkomna oavsett tidigare erfarenhet.

Avancerat matchspel

Den här gruppen är för dig som har spelat innebandy i lag tidigare eller i flera år i exempelvis kompisgäng. Tempot här är högt och kräver att du som spelare har god kondition och är bekväm med högre tempo och tekniken.

Schema höst 2020

Tisdag 18:00-19:00 i FSC Hall B (Avancerat matchspel)

Torsdag 18.00-19.00 i FSC Hall E (Matchspel)

Preliminär tid: (Onsdag 20.00-21.00 i GIH Hall 3 (steg 1-2) Gruppen startar om vi ser ett intresse)

För att kunna anmäla dig till passen måste du ha köpt träningskortet SSIF All-In.

Anmälan till passen öppnar 1 vecka innan träningstiden.

Du kan anmäla dig här på hemsidan eller via appen SSIF.

Om du får förhinder måste du boka av dig, helst så tidigt som möjligt för att ge andra möjlighet att anmäla sig istället.

Nivåer över Steg 2 är låsta för bokning tills dess att förkunskapskrav intygats. Maila oss på kansliet eller prata med instruktören på teknikträningen.

Vid upprepad oanmäld frånvaro låses kortet för anmälan.