Som medarbetare på Naturhistoriska Riksmuseet har du förmånen att träna hos oss på SSIF för studentpris. 

Vi är en idrottsförening med verksamhet inom över 30 olika träningsformer och erbjuder träningsabonnemang för dig som vill ta del av vår verksamhet.

SSIF Studio

SSIF Studio är ett träningskort som vi för dig som enbart vill träna gruppträningspass i SSIF Studio på Frescati. Kortet är riktat till dig som främst är intresserad av Les Mills, men även klasser i functional strength, yoga, löpning, fäktning och military training ingår. Kortet börjar säljas på hemsidan from 20/9.

Läs mer om de träningsformer som ingår i SSIF Studio

SSIF All-In

SSIF All In               

349kr/mån bundet 12 mån

449kr/mån obundet

SSIF All-In är ett träningskort som vi erbjuder från och med hösten 2019. I och med detta expanderar vi vårt utbud och gör det öppet för alla. SSIF All-In ersätter vårt tidigare kursutbud (utom tennis och simning). Precis som tidigare har vi ett nivåindelat utbud av allt från lag- och racketsport till gruppträning och dans, men det är är upp till dig om du vill träna med oss en, två, fem eller 100 gånger i veckan. Dessutom väljer du själv hur många av våra idrotter du vill testa. Terminen börjar 2/9.

Läs mer om de träningsformer som ingår i SSIF All-In

Praktisk information

Alla våra träningskort har en uppsägningstid på 1 månad. Eventuell bindningstid specificeras i produkten. Anställning vid Naturhistoriska Riksmuseet kan behöva verifieras i kontroll; passerkort godkänns som giltigt anställningsbevis.

Abonnemangen betalas månadsvis med automatisk kortdragning. Arbetsgivaren godkänner en sammanställning av månadsdragningarna som kvitto för friskvård. Om man hellre vill betala sin träning i förskott kan man kontakta oss på kansliet. Lättast når man oss via mail eller under vår besökstid på kansliet i Frescati Sports Center onsdagar 14-18.

Bokning av pass och incheckning av pass sker enklast via vår app. Appen hittar du i Google play och Appstore.